De elite en de overheden zijn momenteel, en de komende tijd, bezig met het bewerkstelligen van een ‘Great Reset’. Daarbij worden zij, onder andere, geïnspireerd door de ‘Sustainable Development Goals’. Dit klinkt weliswaar mooi en ook nobel, echter in de praktijk zal het minder mooi uit gaan pakken: het is slecht voor de wereld en ook slecht voor ons mensen. Al is het alleen maar, omdat ‘depopulatie’ er onderdeel van lijkt te zijn, en heel veel van onze vrijheden ons afgenomen gaan worden. Het is als poep met een gouden omhulsel: het lijkt heel mooi, maar is het niet; als je het omhulsel eraf haalt dan stinkt het gewoon.
NWO goals
Echter, aan het eind van elke donkere tunnel gloort het licht. Want, tegelijk met deze ‘Great Reset’ is er een andere beweging aan de gang, die van ‘bottom-up’ komt in tegenstelling tot de ‘top-down’ van de ‘Great Reset’: de Great Awakening! Het gemiddelde bewustzijn van ons Mensen begint steeds ruimer te worden, en veel van het ‘aardse’ te ontstijgen; veel mensen lijken hun ego te ontstijgen. Het is mijns inziens onvermijdelijk dat de Great Awakening, in de (nabije) toekomst, de Great Reset gaat ontstijgen. De Great Reset is daarom enkel een tijdelijk fenomeen. Naarmate er voldoende mensen ‘wakker’ zijn geworden, neemt de Great Awakening het over van de Great Reset. Het is als een prachtige bloem, die door asfalt en bakstenen heen groeit, tevoorschijn komt en prachtig tot bloei komt. Een ieder van ons is net als deze bloem, gelijkwaardig en tegelijk uniek. En vrij!
The flower that blooms in adversity
Dit gaat gebeuren (mede) juist door deze Great Reset. Als je de wereld tot een hel maakt mede door alles kunstmatig te maken en Mensen hun vrijheden af te pakken, dan komen ze (mede) daardoor juist tot diepere inzichten. Omdat mensen het niet meer volhouden, gaan ze dieper nadenken en zich zaken afvragen zoals ‘waarom ben ik hier op aarde’ ‘wie ben ik’ ‘waarom gebeurt dit’ etcetera. De Great Reset zal in zichzelf imploderen, alle mensen zullen ‘wakker’ worden en samen maken wij van deze wereld werkelijk een betere wereld, vanuit Vrijheid en geheel in Harmonie met de Natuur en met God. Een wereld van Vrede en Overvloed en waarin de (meeste) mensen werkelijk gelukkig zijn. Ja, dit kan en het gaat ook gebeuren.

Tot die tijd hebben wij als Mensheid nog veel te leren; alles is echter de Bedoeling! Het enige wat wij kunnen doen, is zoveel mogelijk aanwezig zijn in het Hier en Nu en uitvinden wat Onvoorwaardelijke Liefde werkelijk inhoudt en dit vervolgens uitdrukken in deze wereld -als je het op de juiste wijze brengt dan begrijpt iedereen dit! Als lucifers die tegen elkaar aan staan, zullen we elkaar aansteken totdat de hele wereld brandt vanuit het Vuur van Onvoorwaardelijke Liefde. En dan zal de Great Reset ophouden te bestaan. Ze zullen geen stand meer (kunnen) houden hoe hard ze ook proberen! Liefde wint altijd!
 

We see your Great Reset and we raise you a Great Awakening!

PS er zijn reeds veel mensen bezig met alternatieven; zie bijvoorbeeld de website over Agenda 2029.

Hart