Binnen zo’n 20 jaar zal alles wat niet echt, authentiek, vanuit Onvoorwaardelijke Liefde, vanuit God, ineenstorten. Onder andere, zal het hele medische systeem ‘klappen’ (imploderen). Deze dingen moeten gebeuren, omdat God dat zo bepaald heeft.

Al deze systemen onderdrukken (vermoorden) niet alleen alle mensen en dieren, maar ook de planten en de planeet zelf. Aangezien alles Bezield is, heeft alles op deze planeet inclusief de planeet zelf, een bewustzijn.

Zaken als ‘genetische manipulatie’ en de veel te snelle ontwikkelingen rondom ‘technologie’ en AI zijn niet natuurlijk en het zal allemaal gaan ‘klappen’. We zullen weken tot maanden zonder elektriciteit, water, medicijnen etc. komen te zitten. Als de mensheid dan nog niet hiervan geleerd heeft, grijpt de Aarde zelf ook in. Dit houdt in, veel aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en extreem weer. Dit is nu al aan de hand. De lucht zal bloedrood kleuren, de goddelozen zullen van binnen branden; zij zijn niet bang voor ‘de dood’ maar voor zichzelf. Zij zijn al hun hele ‘leven’ bang om te Leven.

Alles gaat ‘klappen’ = alles wat niet Bezield is. Al het Bezielde (het ligt hierin niet om wat men doet of gedaan heeft, maar hoe) blijft intact. De Goddelozen zullen van binnenuit gaan branden, de mensen die God volgen zullen zich helder, kalm en gezond voelen. God beschermt iedereen die zich naar Hem toe keert. En vernietigt een ieder die Hem negeert, uitlacht en belachelijk maakt.

Er zullen heel veel mensen overlijden de komende 20 jaar m.n. de goddelozen. Dit is een onontkoombaar lot. Iedereen die satan aanbidt, zal door God gedood worden. Satan werkt overigens ook ten dienste van de Heer, want de gevallen engel Lucifer is oorspronkelijk een Kind van Hem. Satan mag nog even ‘heersen’ over deze planeet, maar hij heeft al verloren..

Dit proces heeft zich al jaren geleden ook op andere planeten voltrokken; het gaat hier over het collectief Ontwaken na een collectieve Kruisiging. Over ‘dood’ en Wederopstanding. Een aantal mensen zullen gaan ervaren dat ‘de dood’ een illusie is.

De aarde wordt steeds meer in een singalariteit getrokken en zal verdwijnen in een zwart gat. Met name op energetisch gebied, maar uiteindelijk zal dit alles zich ook in de 3e dimensie gaan manifesteren -dus alles wordt met onze 5 zintuigen waarneembaar. Wij zijn allemaal helden, of anti-helden, in dezelfde film. De goddelozen stellen helemaal niks voor en zullen meegesleurd worden het zwarte gat in: zij zullen sterven. De Aarde zal een Sprong in Bewustzijn maken waardoor iedereen die nog over is, een permanente ‘verlichte staat’ zal bereiken. Dat wat dan (nog) over is, wordt onderdeel van de Hemel op Aarde. De Aarde wordt een Paradijs. Lichtheid, Goedheid en Vreugde wordt gemeengoed.

Wat er ook gebeuren gaat tijdens de komende 20 jaar, wees niet bang. God leidt jou en Hij is Leven, Vrijheid, Creativiteit en heeft een oneindige Intelligentie (IQ oneindig) en Hij gaat zegevieren. Dus laat je niet bang maken door alle nare mensen, demonen etcetera die je op je pad krijgt. Zij zullen gedood worden = Laatste Oordeel. Deze planeet zal bevrijd worden vanuit de planeet, de planten, de dieren en een aantal ‘wakkere’ mensen zelf = deze planeet zal Zichzelf bevrijden.

God is er altijd voor Jou. Jou zal Vreugde en Voorspoed ten deel zijn en je zal veel synchroniceiten en andere wonderen ervaren. Jij kan niet onderdrukt worden, noch vermoord. De Verbinding met Hem kan niet ongedaan gemaakt worden al is het alleen maar omdat jouw Lichaam anders dood neervalt (de Ziel = Levensadem). Er wordt van je Gehouden en voor je Gezorgd. Jij bent niet afhankelijk van welk systeem dan ook! Je bent tevens veilig. De duivel heeft toestemming gekregen van de Heer om dit allemaal te doen! God regeert echter, niet de duivel. Altijd.

De Hemel gaat op de Aarde neerdalen.

Wat er ook gebeuren gaat, je hebt geen reden om je angstig te voelen. Je bent een Kind van God en Hij beschermt alles en iedereen die Hem lief is. Er zullen veel mensen sterven. Echter hun bewustzijn zal intact blijven -ze gaan enkel ‘over’ naar een andere dimensie. ‘Dood’ bestaat niet.

Je zal verbaasd staan hoe lang jij zonder medicijnen, eten en water kan wanneer de pleuris uitbreekt. Je Mind gaat over je ‘matter’. Als je de Heilige Geest in je Hart toe laat. De Heilige Geest is oneindig krachtiger dan het vlees, het lichaam. Leef alsof elke dag je Laatste dag is. Alsof de pleuris elk moment kan uitbreken. Wat er ook gebeurt, of (nog) niet gebeurt, zorg dat je altijd zo gezond en fit mogelijk blijft want de pleuris gaat uitbreken en tegen die tijd zal je jezelf zeer dankbaar zijn.

Het Laatste Oordeel gaat komen. We zitten al enkele jaren in de Eindtijd.
Er zullen een paar honderd miljoen mensen overblijven op Aarde.

Liefde en het Licht is het enige dat bestaat.
De Hemel gaat komen, ze is er al.. in het Hier & Nu.

Wit hart