Ik weet dat voor veel van jullie de doorgedrukte pandemie wet ( wet publieke gezondheid ) zal voelen als een mokerslag. Ik zie het echter als een zoveelste bewijsstuk voor hun verraad aan ons. Hoe zij zich hebben laten omkopen, verleiden, misleiden en afpersen etc. Dat is hun bewuste keuze geweest. Maar wij leven ons leven en kiezen niet voor angst, paniek noch communisme. Geen vierde rijk der technocraten ten koste van wat ons mensen mens maakt.
 

Geschreven door Roy de Zonnige. Link

 
Soevereiniteit verloren
Ja de soevereiniteit is weg maar onze democratie was al veel eerder gestorven. Niet enkel Nederland (o.a. Duitsland volgde eerder al). Allemaal confirmeren zich aan de agenda van de global elites. Agenda 2030 is veel meer dan wat mooi geformuleerde doelen. Steeds meer mensen weten en voelen dat, en daarin schuilt wat later onze kracht voor een ware bevrijding gaat zijn.

Niet terug naar normaal
Ik wil helemaal niet terug naar een oud normaal. Jij wel dan? Was die schijnveiligheid en schijn welvaart zo prettig? Onze gezondheid. Hoeveel denk je dat ze verdienen aan ons juist ziek te maken en dat zolang mogelijk zo te houden? En heb je door hoeveel belasting we daadwerkelijk betalen? Alles waar we gebruik van maken is al tientallen keren betaald! Hoeveel mensen nooit de kans krijgen om te doen waar ze echt voor geboren zijn? Het systeem is nooit goed geweest! Laat staan eerlijk!

La vie spéciale
Ik wil naar een nieuw te gek mooie tijd waarin we mogen leren hoe het is om echt vrij te zijn. Om te mogen weten wat voor ons verborgen lag. Ik wil alles behalve een normaal. Ik wil “la vie spéciale

Om niet meer in een systeem te zitten waarin altijd een grote groep verliezers mee speelt. We gaan winnen, jij, ik, iedereen! We gaan zoveel winnen dat het niet uitmaakt dat er niemand is die verliest. Het zal eerst lijken alsof we echt volledig verloren zijn. En wellicht is dat ook echt nodig voor iedereen om het te kunnen begrijpen.

Maar #wwgowga “Waar we gaan, gaan we allemaal” Het slaat op hoe alles en iedereen met elkaar verbonden is. Dat is aan de goddelijke (goed/lieve ofwel verlichte kant zo) maar dat is ook aan de duistere kant zo. Wellicht zelfs nog meer 😉 Iets in het donker houden is daarom ook veel moeilijker!

Boven op de berg van leugens en bedrog is een flinke sneeuwbal aan het ontstaan die een lawine gaat veroorzaken. Een lawine die al het kwaad als een storm aan de voet van de berg zal werpen! Daarna is er zoveel licht dat al de kou en donkerte zal doen verdwijnen! Als sneeuw voor de zon, in het volle licht zal het kwaad verdampen!

Dan komen we in de tijd waarvoor de meesten van ons geboren zijn! Jij leeft nu omdat dat zo bedoeld is, dus hou vol!! Steek energie in mooie dingen, leg contacten, steun de mensen om je heen. Hou vol, haak niet af!

Het komt echt allemaal goed!

Wanneer we eerst nog even verder naar donkere tijden gaan, bedenk dan, dat het minste licht de donkerte al bestrijd. Plaats maar eens een enkel kaarsje in een volledig verduisterde ruimte. Het zal verlichten.

Wij allemaal kunnen kiezen of we het licht zijn of dat we ons laten grijpen door het donker!

Blijf positief!!!

De mooiste tijd komt er aan!

It’s going to be biblical!
Smiley kus