Alom bekend zijn, onder andere, de Newtoniaanse natuurwetten zoals de wet van de zwaartekracht. Dit zijn allemaal wetten van en in de derde dimensie. De derde dimensie = al het materiele, waargenomen en ervaren met en door de vijf zintuigen.

Echter er is veel meer (waar te nemen) dan enkel de derde dimensie; er zijn ook de vierde (geestelijke), en de vijfde (Goddelijke) dimensie. Deze hebben ook hun eigen (‘natuur’)wetten. Waaronder de Wet van Karma, het principe van naastenliefde, geven = ontvangen en ontvangen = geven, het principe van de Oneindigheid (alles in het NU; ‘het’, de tijd = altijd NU = oneindig want Altijd) en de mogelijkheid om (eerst mentaal) vanalles te manifesteren. De wet van Karma: actie is -reactie maar dan voorbij in het geestelijke wat invloed heeft op het materiele. Iemand die goed doet, die goed ontmoet, en degene die kwaad doet, die kwaad ontmoet. Dit geldt zowel voor het individu, als voor het collectief. Het geestelijke beinvloedt het materiele (onder andere waarneembaar middels synchroniciteiten = ‘toevalligheden’) en vice versa.

Het collectief = het collectieve bewustzijn/‘ego’. Als collectief hebben wij niet altijd Liefdevol gehandeld, regelmatig het tegenovergestelde. Dit kwam meestal door onbewustzijn = niet bewust van de 4e en 5e dimensie. We krijgen al dit veroorzaakte zeer op ons (collectieve) bord terug, waaronder de Corona hoax + ‘het vaccin’ (was een test). Stuk voor stuk, zijn wij elk, verantwoordelijkheid voor de energie van het collectief.

De komende jaren zal er nog meer gaan gebeuren naast Corona -lees hierover onder andere de boeken van Alex Jones: ‘The Great Reset’ en ‘The Great Awakening’ zie de infowars webstore.

Wij moeten aan onszelf gaan werken en wel snel. We gaan op bepaalde vlakken helemaal de verkeerde kant op; onder andere de technologie ontwikkelt zich te snel ten opzichte van de geestelijke en vooral de spirituele ontwikkeling van ons westerlingen. Dit veroorzaakt scheefgroei en waarschijnlijk gaan we mede daardoor een niet zo fijne tijd tegemoet; misschien komt er wel een herhaling van ‘33-’45 en dan het Vierte Reich in plaats van het Dritte Reich (WOII). Alles wat niet uitgewerkt wordt, zowel op individueel als op collectief vlak, komt weer terug/manifesteert zich wederom in de derde dimensie. Zolang wij het geestelijke en met name het spirituele negeren/afdoen als ‘niet belangrijk’ of zelfs ‘onwenselijk’ zullen wij blijven lijden. Zullen er steeds meer zelfmoorden plaatsvinden. Zullen veel mensen ziek worden en blijven etc. omdat wij als collectief niet gelukkig zijn en dat komt omdat wij spiritueel te weinig ontwikkeld zijn.

Als mensen niet gelukkig zijn, worden ze ziek. Ze worden ziek door een gebrek aan bewustzijn en/of door de invloed van alle onbewuste mensen + onbewust systeem op hen. Het voelt bijna niet te doen soms om als wakker persoon tussen al die schapen te vertoeven en ik voel weinig tot geen andere optie dan meer mijn mond open te trekken ook al luistert meer dan de helft niet naar mij. De elite wil ons verder/compleet afsnijden van onze spirituele kern. Dit moeten wij niet laten gebeuren -en het is overigens ook niet mogelijk zonder dat het zich gaat wreken!

Karma gaat komen; alles wat wij onszelf, elkaar en anderen aangedaan hebben, zullen wij (ook/overnieuw) gaan doormaken.

Ook: alles wat de elite ons aandoet, krijgt diezelfde elite terug op haar bord.

God komt terug op Aarde.

Voor meer informatie over de Wet van Karma zie deze link.

Twee vrouwen - karma