Je bent NU al vrij. Alles wat bestaat, bestaat NU inclusief jou zelf.
 

Onvoorwaardelijk

Vrijheid doet niet aan ‘voorwaarden’. “Als ik gestopt ben met drinken ben ik vrij.” “Als ik uit de gevangenis ben, ben ik vrij.” “Als The Great Resist heeft plaatsgevonden dan ben ik vrij.” Dan verplaats je je eigen vrijheid naar de toekomst -en die zal nooit komen want je leeft NU.

Vrijheid is NU.
 

Acceptatie zonder voorwaarden

Als je de hele wereld inclusief jouzelf in dit moment accepteert zoals ze is, zonder enige voorwaarde, dan kan je vrijheid ervaren in de puurste zin van het woord. Je bent altijd vrij namelijk NU, en altijd is ‘de tijd’ NU. Geen verleden, geen toekomst. Niet gebonden aan deze hele (materiele) wereld. Namelijk voorbij deze wereld. Naar de kern, naar de basis. Naar het Veld dat alles en iedereen met elkaar verbindt en waar Onvoorwaardelijke Liefde, Vrijheid en Vrede zijn. Absolute Rust en Stilte -maak van je leven een grote meditatie.

Vogels die uit een kooi vliegen
Je bent NU vrij. Je hoeft aan geen enkele voorwaarde te voldoen om op dit moment vrij te zijn, je vrij te voelen. Te ervaren dat je vrij bent. Je bent niet dit lichaam. Je bent een Onstoffelijke Ziel. Je bent Bewustzijn. Je bent Liefde. Je bent deel van het grote Veld en een kind van God. Je bent Goddelijk. Vanuit het NU kan je creeeren, manifesteren. Wees Jezelf. Wees vrij.

Je mag Jezelf zijn op dit moment, en de hele wereld om je heen Zichzelf laten zijn, en dan ben je werkelijk Vrij. Jij en de wereld, want jij bent zowel de druppel in de oceaan, als de oceaan zelf. Geef je over aan de Stroom van het Leven. Wees Vrij.

Je ‘hoeft’ daarbij geen enkele moeite te doen.
Je kan volledig ontspannen in dit moment. Je bent Vrij en wel NU.

 
 

Bevrijd eerst jezelf, dan kan je ook je omgeving bevrijden.
Wees Vrij en laat je omgeving ook Vrij.

“Een beter milieu begint bij jezelf.”