Het is het jaar 2024 en het is inmiddels enkele minuten na 12. We zijn als collectief een pad ingeslagen, dat niet meer te stoppen lijkt. We hebben duizenden jaren ellende meegemaakt en hebben daar weinig van daadwerkelijk uitgewerkt d.w.z. dat wij als collectief heel wat narigheid weggestopt hebben. Al deze weggestopte pijn komt momenteel en in de (nabije) toekomst hoe dan ook naar buiten, op welke manier dan ook. Het is niet meer te stoppen..

De Aarde zelf is namelijk zelf onderweg naar de vijfde dimensie = alles zal Bezield worden. Alle wonden moeten daarvoor flink (gaan) etteren, voordat ze kunnen genezen.

Er komt in andere bewoordingen, veel duisternis aan het Licht. Er wordt heel veel pijn gevoeld. En Nederland is daarin geen uitzondering.

Dit land bestaat voornamelijk uit geconditioneerde schapen, en de mensen die de pijn wel voelen worden vaak totaal niet gehoord c.q. serieus genomen en ook regelmatig weggestopt in de psychiatrie. Dan komt het ‘leed’ op een andere manier eruit namelijk, bijvoorbeeld, omdat momenteel 1 op de 2 mensen in de Ggz komt, dat zeer veel mensen (chronisch) ziek worden en dat steeds meer mensen, zelfs kinderen, zelfmoord plegen(!). Op een gegeven moment kan dit alles niet meer verzwegen worden, hier moet iets mee gedaan worden! En een mooi begin, is om naar deze mensen (hun belevingen) te luisteren.

Dit land is niet iddylish. Dit land is niet ‘geweldig’. Veel, zo niet de meeste, mensen zijn hier helemaal niet gelukkig. De Bezieling/Ziel ontbreekt bij vrijwel alles hier. Het systeem heeft alles en iedereen in zijn greep en het is een zielloos, doods, systeem en iedereen zucht hieronder. Enkel oppervlakkig denken en gedragen, zal mensen geen ontsnapping geven aan het onvermijdelijke. Het onvermijdelijke gaat iedereen inhalen. De pleuris gaat uitbreken. Nederland gaat klappen.

Iedereen moet vanaf zijn of haar geboorte helemaal in de pas lopen met ‘de meerderheid’. Elke uniciteit wordt gesmoord, of zelfs/vaak als ‘ziek’ bestempeld (ggz). Mensen die minder tot niet in de pas willen lopen worden belachelijk gemaakt, als persoon gecanceld en uiteindelijk ‘ziek’ verklaard, ook door de ggz. Iedereen moet de meerderheid volgen, de laatste mode, het laatste dieet etc. desnoods met behulp van medicijnen die je hele zenuwstelsel beinvloeden zoals antidepressiva, of nog erger, antipsychotica. Het is hier gewoon Brave New World en 1984, al een aantal jaren.

Nederlanders zijn niet gelukkig.

Het vergt moed om in een, gemaakte, maatschappij als deze je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Iemand met echt gezond verstand valt simpelweg al buiten de boot. De meerderheid is gestoord. Leer naar jezelf te luisteren, volg je eigen onderbuikgevoel cq intuitie ook al zal je veel weerstand ervaren. Ik doe dit al sinds mijn geboorte, omdat ik als 2 jarige al visioenen had van wat ik daarna allemaal daadwerkelijk meegemaakt heb, en van wat nog komen gaat. Ik weet dat de ‘gemiddelde Nederlander’ eigenlijk helemaal niet gelukkig is, en dat in dit alles grote veranderingen aan zitten te komen. Binnen zo’n 20 jaar is alles anders. Het gaat er niet om wat er zal gebeuren, maar om hoe dit gaat gebeuren. Nederland gaat wakker worden. Het gaat niet om conditioning, maar om un-conditioning. Zodat mensen, massaal, bij hun Ware Zelf komen. En dat gaat niet zonder slag of stoot, al helemaal niet in een land zoals Nederland.

We hebben het altijd zogenaamd ‘zo goed’ gehad, maar dit bleek enkel de oppervlakte = het materiele/materialistische. Wij weten geeneens meer wat een Ziel is of wie Wij werkelijk van binnen Zijn. Dat weten we niet meer. Al jaren niet meer. Nederland is helemaal niet gelukkig. Het merendeel van haar inwoners is en ‘leeft’ net als een geconditioneerde hond van Pavlov; het vergt moed en kracht om hier bovenuit te stijgen.

De mensen die weten wat leven inhoudt zullen op de lange(re) termijn echter steeds meer voorspoed, gezondheid etc. gaan ervaren, en de mensen die dit niet weten worden steeds ongelukkig en zieker, en gaan uiteindelijk dood. Het leven kan (hierdoor) ‘hard’ aanvoelen maar het is de realiteit. Ik zie het al om mij heen gebeuren en probeer zoveel mogelijk mensen, die een dergelijk lot aan het ondergaan zijn (omdat zij niet bewust zijn, omdat zij niet leven), Liefde te geven. Zij zullen niet werkelijk dood gaan, maar in een andere dimensie of op een andere plek terecht komen.

Er zullen een paar honderd miljoen mensen op Aarde overblijven. En dan komt de Hemel op Aarde. Eigenlijk bestaat het ‘lot’ helemaal niet; er is alleen maar Liefde. Maar veel mensen hebben of ervaren dat bewustzijn niet. Ik zal voor ze bidden, dat het lot niet te hard voor hen zal zijn..

Er bestaat alleen maar Licht en sommige mensen of plekken hebben meer Licht en sommige minder. Licht = Leven. Hoe meer Licht, hoe meer Leven, Vreugde en Gezondheid. En tevens, hoe meer Helderheid van Geest.

Osho Alive before death
Het gaat er niet om of er leven na de dood is. Het gaat erom of je wel of niet geleefd hebt voor de dood. Of je NU leeft of niet. Of je ervan Bewust bent dat ‘het Leven’ NU plaatsvindt en nergens anders. Voor elk van ons gaat het Uur van de Waarheid komen. Zowel op individueel, als op collectief vlak. De Ziel van Nederland..

Is die er nog?