Jij bent een met het Leven. Je bent met alles en iedereen tegelijk verbonden. Je bent de druppel in de oceaan, en de oceaan tegelijk. Je bent een kind van God. Je bent een kind van het Leven.

Het Universum, God, zorgt voor jou. Je mag er volledig op vertrouwen. Het Universum is ook in deze 3D wereld = manifestatie van het Universum. Er is veel meer dan dit, maar het materiele 3D is ook een uitdrukking van het Leven. Jij bent Leven en tegelijk deel van het Leven. In vertrouwen kan je je overgeven. Alles komt altijd en uiteindelijk goed. Loslaten (in vertrouwen) is de sleutel. En dat maakt jou tegelijk Vrij.

Eagle
Er gaan oneindig veel wegen naar Rome; niets is ‘goed’ of ‘fout’. Of je wint, of je leert. ‘Falen’ bestaat niet. ‘Fouten’ maak je om van te leren. In Vrijheid mag en kan jij leren, tot in de oneindigheid. Er wordt oneindig veel van jou gehouden! Je bent mooi en uniek. Er is niemand zoals jij. Je mag hier zijn en je mag hier leren. Jij doet ertoe. Het is fijn dat je er bent!

Doe waar je blij van wordt. Doe die dingen, op een dusdanige manier, waar jij van binnen enthousiast van wordt; waar je door gaat stromen. Het Leven is als een stromende rivier. Vraag het Universum om dingen en ervaringen en laat deze vraag dan los –geef het over. Het is niet een kwestie van of, maar wanneer het zal gebeuren. Als een kind van God kan ook jij dingen manifesteren. Ben niet bang voor jezelf. Ben niet bang voor je eigen Kracht.

Jij bent uniek. Jij bent Pracht. Jij mag Zingen en jij mag Leven.

Alles gaat goed komen dus je kan helemaal Hier en Nu zijn.
Er wordt voor je gezorgd.

Brandend Hart
Liefs
het Leven Hart