Ik geloof, diep van binnen, dat alles wat nu gebeurt, de Bedoeling is. Dingen gebeuren, opdat wij als Mensen hiervan (kunnen) leren. Dit doet soms pijn, en gaat met vallen en opstaan.
Ik geloof dat alles goed gaat komen. We moeten met z’n allen door deze tijd heen, en elk van ons heeft een unieke rol hierin te spelen = volgen van je eigen Hart.

Daarom zijn we hier op Aarde!

Daarom ben ik hier ge(re)incarneerd; ik wist, vanaf het moment dat ik zelfbewust werd (= herinneringen kon opslaan) misschien al eerder, hoe dit alles gaat eindigen, namelijk goed.

Daarom ben ik zelden bang -ook niet bang voor ‘de dood’ hoewel ik dit liever voorlopig nog niet heb. (Ook) omdat ik hier samen met mijn man ben, dus ik wil voorlopig (nog) niet dood. Ik heb vaak dromen en visioenen ‘over de toekomst’. Ik lijk soms pre-cognitie te ervaren, en (ook) telepathie. Ik heb hier (echter) niet om gevraagd; het is mij overkomen. Blijkbaar hoor ik deze dingen te ervaren en dan gelijk ook ‘de psychiatrie’, die als een inquisitie (dit) alles ‘eronder’ probeert te houden. Ik heb aan dit laatste steeds minder een boodschap; ik ben goed zoals ik ben. Ik mag mezelf zijn. Ik mag dingen ervaren. Ik ben gewoon Ilse, die weleens ‘bijzondere’ dingen ervaart en dat is prima. Ik heb er (zelf) geen last van, en mijn omgeving ook niet. De enigen die hier ‘last’ van schijnen te hebben, zijn de ‘hulpverleners’ in de psychiatrie. Niet ik zelf. Noch mijn omgeving.

Sommige dingen ‘hinderen’ mij bijv. de oorlog met Oekraïne, de gender waanzin en de massale immigratie. Tegelijk, besef ik mij (en meer mensen beseffen dit) dat alles wat nu gebeurt, de Bedoeling is. M.a.w. ik vecht er niet tegen. Ik wil (echter) mensen om mij heen wel een alternatief bieden/voorhouden. (Mede) daarom ben ik hier, in een tijdelijk Menselijk lichaam, ge(re)incarneerd. Om mensen te spiegelen. Om mijn Hart te laten spreken. Ik heb een Missie hier op Aarde, gelijk alle andere mensen -die zich hier (nu nog) minder bewust van lijken te zijn.

Ik ben meer dan 40 keer bijna dood gegaan (18 pogingen, 22+ aanslagen op mijn leven??) of misschien ben ik wel dood gegaan, en is mijn bewustzijn ‘overgegaan’ naar een parallelle wereld/dimensie.

Death ego Eckhart-Tolle
“Je kan niet dood gaan.”

Dit zei mijn buurvrouw in ’09 tegen mij, voordat ik (weer) vermoord werd. Ik ben niet (meer) bang voor de dood. Mocht er weer zoiets gebeuren.. ik begin er lol in te krijgen. Telkens weer ‘dood gaan’ en daarna weer opstaan. Ik kan niet doodgaan.

Ja, ooit, laat ik dit lichaam achter mij maar dit zal nog lang gaan duren.

Ik doe (voorlopig) niet aan reïncarnatie. Ik laat mijn avatar niet gaan. Ik heb daar, simpelweg, geen zin in -hoewel ik mij terdege besef dat ‘dit alles’ niks dan een illusie is.
Als mensen mij willen vermoorden, dan proberen ze dat maar.. zij zullen mij niet dood krijgen. Ik ben in die zin nog erger dan onkruid het is niet mogelijk om mij hier weg te krijgen. De mensen die mij omgelegd willen hebben, zullen het met mij moeten doen.

En pech voor de psychiatrie want (ook) door hen laat ik mij er niet meer onder krijgen. Ze moeten gewoon ophouden met mensen lastig vallen, met hun ‘ziektes’ en medicijnen. En wat ik (daarmee) doe, dat geef ik ook door aan (vele) anderen. Opdat ‘de psychiatrie’ maar verandert. Het is m.i. gewoon een achterlijk en oubollig systeem.
Ik neem ‘mijn’ medicatie, uiteraard, elke dag netjes. Al is het alleen maar, om ‘hen’ gerust te stellen + ik ben eraan verslaafd. Maar, wie weet, slik ik over zo’n 10 jaar wel helemaal niks meer. Ik had in ’09 volledig willen afkicken en werd toen gedwongen ingespoten met hun troep. Meer dan een jaar lang.. stelletje vuilakken.

Ze moeten daar m.i. gewoon mee ophouden.

Ik ben dus net als onkruid (de ergste soort), ik volg mijn Hart en niks zal mij tegenhouden, bij mijn einddoel = andere wereld. Sommigen noemen dit de ‘Age of Aquarius’ -wat ook maar een begrip is. Ik heb hier, echter, (nog) geen benaming voor. Het is een, werkelijk, nieuwe wereld die volledig functioneert met, en vanuit, Onvoorwaardelijke Liefde. Alleen dat kan deze wereld ‘redden’. En, aangezien ‘een beter milieu begint bij jezelf’, is het (o.a.) aan mij om dit (idee/gevoel) uit te dragen naar alles en iedereen om mij heen.

En dat kan alleen als je vanuit Jezelf, in dit moment, kan ontspannen (dus niet ‘aan jezelf werken’ of zoiets), accepteert dat wat Hier en Nu is en beseft dat de dingen (mede) gebeuren omdat het de Bedoeling is. En tegelijk ‘je rol’ speelt = leven vanuit je Hart in deze wereld.